Helmonder (55) krijgt klappen bij verkeersruzie

Een 55-jarige Helmonder heeft maandagmorgen klappen opgelopen na een verkeerruzie. Die ruzie begon op de kruising van de Heeklaan en de Kasteelherenlaan. De Helmonder stond met zijn personenauto naast een zwarte bestelbus voorgesorteerd om af te slaan. Tijdens het invoegen ontstond een woordenwisseling tussen beide bestuurders. Het busje achtervolgde de auto naar de Pastoor van de Venstraat. Daar stopten beide voertuigen en kwam de bestuurder van de bestelbus op hoge toon verhaal halen.

Die confrontatie leidde tot de mishandeling; de bestuurder van de bestelbus deelde meerdere klappen uit op het hoofd en het lichaam van de automobilist. Ook greep hij het slachtoffer bij de keel. Daarna ging hij er in zijn bestelbus vandoor; het slachtoffer moest opzij springen om niet geraakt te worden. Hij liep uiteindelijk slechts lichte verwondingen op.

De politie zoekt getuigen van de zware mishandeling aan de Pastoor van de Venstraat in Helmond die afgelopen maandag rond half 11 ’s ochtends plaatsvond.

Illustratie: FB politie Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dit is Helmond Paul van Asseldonk - Redactie

redacteur/verslaggever Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *