Helmonder wint Noordhofprijs voor beste vakmensen van Brainport

Matt Bonants uit Helmond van AAE B.V. (categorie mechatronica) is een van Brainport’s beste vakmensen in 2020.

De overige winnaars komen uit Eindhoven, Casteren en Berkel-Enschot. Dat zijn Erik Bierens van Santvoort Bouw B.V. (categorie bouw), Kees van Esch van Wilting Components (categorie metaal) en Junior Vaktalent Thijs Michielsen van VDL Lasindustrie en Summa College.

Zij wonnen de 31ste editie van de jaarlijkse Noordhofprijs en ontvingen bijbehorende bokalen tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 13 november in het DAF Experience Center in Eindhoven.

Winnaar Matt Bonants: “Ik word helemaal gek geappt door collega’s, vrienden en familie! Dankzij de livestream kon de familie van mijn vrouw in Spanje meekijken met de uireiking, leuk toch? Als je eenmaal genomineerd bent hoop je ook te winnen. Ik verwachtte het niet, maar werd het toch. Echt een mooie erkenning. De kroon op m’n werk.”

De juryleden hebben achtergronden in de top van het regionale technische bedrijfsleven en technisch onderwijs. Over winnaar Bonants uit Helmond zeiden ze: ‘Deze kandidaat beschikt over alle in de wereld van mechatronica benodigde skills. Door zijn perfectionisme en gedrevenheid is hij een zeer gewaardeerde medewerker.’

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *