In het tv-programma Helmonds Goud van deze week wordt gewandeld langs muurschilderingen en er is een gloednieuwe rubriek over bijzondere hobby’s. In deze eerste aflevering een gesprek met Joost Verspaget.

Elk jaar ging hij met een vriendengroep twee weken naar Zwitserland. Een aantal jaar geleden is hij er zelf mee gestopt maar nog elk jaar gaan er 35 vrijwilligers naar Zwitserland voor onderhoud van het traject. Welk traject? Daarover vertelt hij in deze aflevering.

We kunnen op dit moment niet heel veel doen. Maar wat wél altijd kan, is wandelen door de stad. En gelukkig is er genoeg te zien! De afgelopen jaren heeft stichting Carat geïnvesteerd in een aantal prachtige murals in Helmond. U heeft ze vast wel eens gezien in het centrum. Maar kent u de verhalen achter de murals? Weet u door wie ze gemaakt zijn, welke verborgen details verwerkt zijn en welk verhaal ze vertellen?

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Helmonds Goud

Helmonds Goud: hét programma voor Helmondse senioren. Helmonds Goud wordt uitgezonden van maandag t/m zaterdag steeds om 10.00 uur, 14.00 uur en ’s avonds om 18.00 en 19.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *