Deze aflevering van Helmonds Goud begint zoals altijd met Helmond in beweging. Bart van den Akker, eigenaar van het Computermuseum, praat over de opkomst van de homecomputer. Hij doet dit vanuit het Computermuseum. Hennie Agten vertelt over zijn hobby. Tekenen en schilderen in de stijl van Vincent van Gogh. Rob van Os is met Museum op Locatie in de Ameideflat. Hij gaat met de bewoners terug naar de historie van Helmond.

Het Land van de Peel is een nieuwe marketingorganisatie waarin zes Brabantse Peelgemeenten hun krachten bundelen. Hiermee wordt geprobeerd de Brabantse Peel onder de aandacht te brengen.

Helmonds Goud: hét programma voor Helmondse senioren. Helmonds Goud wordt uitgezonden van maandag tot en met zaterdag steeds om 10.00 uur, 14.00 uur en ’s avonds tussen 18.00-20.00 uur. Elke week komt er een nieuwe uitzending van Helmonds Goud op televisie en online.

DitisHelmond tv is te vinden op Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1429, Breedband Helmond kanaal 130, TriNed kanaal 503, Plinq IP tv-zender 559, T-Mobile kanaal 768.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Helmonds Goud

Helmonds Goud: hét programma voor Helmondse senioren. Helmonds Goud wordt uitgezonden van maandag t/m zaterdag steeds om 10.00 uur, 14.00 uur en ’s avonds tussen 18.00-20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *