Helmondse goede doelen in beeld op DitisHelmond. Deze video gaat over de stichting Vrienden van de Zorgboog. Vriendschap is voor iedereen verschillend, maar één ding is zeker: vrienden geven kleur aan je leven.

Stichting Vrienden van de Zorgboog wil kleur aan het leven van bewoners van de Zorgboog geven. Dit doen ze door projecten mogelijk te maken die niet uit het zorgbudget kunnen. Een van die projecten is de binnentuin van de Pannehoeve, die te zien is in deze video. Het project is gestart om het welzijn van de bewoners te vergroten. Het is een binnentuin waar bewoners, familie en wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten. De tuin biedt allerlei mogelijkheden voor de bewoners. Mogelijkheden om gezellig met een groep buiten te zitten, maar ook juist om privacy op te zoeken. Ook kunnen er nu meer activiteiten worden georganiseerd.

Bij de Pannehoeve zijn ze steeds meer opzoek naar partners, om het welzijn van de bewoners te kunnen verhogen. Participatie van externe partijen word hierbij steeds belangrijker. Vrienden kleuren je leven is dan ook heel belangrijk voor de Pannehoeve. De renovatie van de binnentuin is een start voor de bewoners om het welzijn steeds meer te verhogen.

Vrienden kleuren het leven en iedereen kan daar aan meewerken. Kijk op www.vriendenkleurenjeleven.nl

Helmondse goede doelen worden gesteund door stichting steun Welzijnszorg.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Stagiaire Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.