Helmondse goede doelen in beeld op DitisHelmond. In deze film vertelt Rosie Lelivelt, coördinator publieksactiviteiten over het museum Helmond. Zij wil dat zoveel mogelijk doelgroepen het museum kunnen bezoeken. Daarvoor is een mediapacker aangeschaft.

De mediapacker vertelt tijdens de multi media tour over de geschiedenis van het kasteel. Om nog meer mensen te laten genieten van een bezoek aan het Helmondse museum is de tour nu voortaan te volgen door mensen met visuele beperking. In de film wordt uitgelegd hoe dit werkt. Ook voor mensen met een auditieve beperking is de mediatour te volgen. Ook voor hen zijn er speciale maatregelen zodat zij de tour kunnen volgen en toch alle informatie kunnen verkrijgen. In de toekomst willen ze de mediatour aanpassen en uitbreiden voor bezoekers uit andere landen.

Helmondse goede doelen worden gesteund door stichting steun en welzijnszorg

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Steun en welzijnszorg

ONZE DOELSTELLINGEN Een meer duurzame en betere leefomgeving te realiseren voor de inwoners door initiatieven op het gebied van welzijn en (gezondheids)zorg te steunen met eenmalige financiële bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.