Helmondse jeugd kan meedoen aan Urban Dance Battle Brabant

Jeugd tussen de 8 en 16 jaar, met belangstelling voor streetdance of breakdance, kan zich aanmelden voor de Urban Dance Battle Brabant. Deelnemers krijgen 3 maanden les na schooltijd en de beste teams nemen het tegen elkaar op in de finale. De lessen starten in januari 2022 in Helmond, Geldrop-Mierlo en Gemert-Bakel. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en kosteloos.

Jeugdfonds Cultuur Brabant wil kansarme kinderen en jongeren in Brabant mee laten doen aan cultuureducatie, ongeacht de financiële positie van hun ouders/verzorgers. JFCB wil kinderen en jongeren hun interesses en talenten laten ontdekken en ontwikkelen. Ook op creatief, kunstzinnig en cultureel gebied. Dankzij een particuliere donatie wordt Urban Dance Battle Brabant georganiseerd. Het is een cultuureducatie project in samenwerking met enkele urban dans scholen in de regio. Doel is om tenminste 400 kinderen van 8 tot 16 jaar in de gemeenten Someren, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond en Gemert-Bakel te enthousiasmeren om mee te doen.

In januari beginnen de lessen. Deelnemers krijgen 11 weken les van een professionele dansleraar op de school óf in de dansschool in de buurt. Meedoen kost helemaal niets. Alleen eigen tijd en inzet om er samen een leuke tijd van te maken. De beste teams gaan door naar de finale in april. Voor de beste 3 teams zijn er mooie prijzen te winnen.

Aanmelden kan hier.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *