8b569ff4-2b30-4dce-8ab2-b87bd09126e9De Helmondse Chatilla van Grinsven, bekend als wereld-klasse professioneel basketbalster en Oranje Angel, heeft sinds 2018 een yoga, fitness and athleisure kleding lijn opgericht in Los Angeles, USA die wereldwijd verkrijgbaar is via de online winkel equaity-wear.com. Sinds die tijd richt ze haar tijd naast haar basketbal carrière voornamelijk op de fashion lijn dat in 2020 ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn binnen winkel ketens.

Dit jaar was ze met haar lijn en Hollywood Sensatie en muziek producer Brandon Howard (Jackson Familie lid en ambassadeur voor Chatilla’s kleding lijn) te zien op de Diversity Fashion Show in Amsterdam waarbij ze veelal media gekregen had, in Januari 2020 neemt ze een grotere stap in de fashion wereld waarbij ze haar kleding lijn ‘EQUALITY WEAR’ zal laten zien op de World Vision Fashion Show in Spanje die georganiseerd is door Olga IF.

Dit word niet zomaar een fashion show, deze fashion show staat op de lijst bij GUINNESS WORLD RECORDS waarbij het de eerste fashion show zal worden in de geschiedenis met de meeste modellen en waarbij de meeste nationaliteiten bij elkaar zullen komen. Chatilla van Grinsven zal met haar merk EQUALITY WEAR aansluiten bij de bijzondere World Vision Fashion Show, en samen met Olga en andere designers dit unique evenement wat plaats zal vinden in Januari 2020, in de geschiedenis boeken schrijven.

 

Foto’s: Onder andere gemaakt door (Photo credit: KNEEDVORM)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Niek de Groot - Redactie Sport

Niek de Groot Team DitisHelmond Passie om mensen te helpen door middel van coaching (op weg naar een betere prestatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *