Helmondse oudejaarsconference door Joop Vos en Helmonds Muziek Corps

Traditiegetrouw luiden we het jaar uit met de Helmondse oudejaarsconference: hét jaaroverzicht van 2022! Wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar in Helmond en ver daarbuiten, wordt door onze eigen Helmondse cabaretier Joop Vos belicht op vrijdagavond 30 december in Theater Het Speelhuis. Nadat Joop in eerdere versies al succesvol samenwerkte met andere cabaretiers, gaat er voor de editie van 2022 een unieke samenwerking plaatsvinden. De voorstelling van 2022 wordt namelijk een coproductie met het Helmonds Muziek Corps.

2022 wordt doorgezaagd: wat waren de hoogtepunten, wat de dieptepunten? Wat waren opvallende zaken en wie vielen er door de mand? Wat is er wel gebeurd en wat had eigenlijk juist niet moeten gebeuren? Kortom: hoe is Helmond dit jaar gevaren?

Deze oudejaarsconference wordt een bijzondere, want het wordt geen voorstelling waarin Joop Vos zelf in woord en lied 2022 uitluidt. Nee, Joop wordt daarin bijgestaan door het voltallige harmonieorkest van Helmonds Muziek Corps. Samen hebben zij een voorstelling ontworpen waarin cabaret en muziek hand in hand gaan.

Een coproductie: het Helmonds Muziek Corps ondersteunt niet alleen bij de liedjes van Joop, maar samen spelen zij de hoofdrol in deze sprankelende oudejaarsshow. Dat betekent dat de muzikanten niet alleen musiceren, maar juist een onderdeel zijn van de hele voorstelling.

Een wervelende muzikale oudejaarsvoorstelling: een knipoog naar 2022, een glimlach naar afgelopen jaar. Nog even een terugblik en dan met een goed gevoel richting 2023!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Het Speelhuis

Het Speelhuis laat zich zien vanuit een markant gebouw in het centrum van Helmond. Een prachtige oude kerk is omgebouwd tot het nieuwe theater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *