Helmondse twirlers pakken Nederlandse titels

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen baton twirlen is de Helmondse vereniging Imagination flink in de prijzen gevallen. Twirlers Zora van Lierop, Rozanne Tolle, Esmee van der Vliet, Lisanne van Stiphout en Dafne van de Hurk pakten titel(s).

Afgelopen weekend waren de nationale kampioenschappen baton twirlen in Almere. De Helmondse vereneging Imagination was met een grote delegatie afgereisd. Liefst zeven sporters gingen er mee: Zora van Lierop, Esmee van der Vliet, Dafne van de Hurk, Lara Ramos Rodriques, Larissa Tolle, Rozanne Tolle en Lisanne van Stiphout. Om deel te mogen nemen aan de nationale kampioenschappen moesten de twirlers zich plaatsen via nationale wedstrijden en bij de laatste vijftien eindigen bij een voorronde.

Het nationale kampioenschap duurde twee dagen en in de verschillende leeftijdsgroepen en diverse categorieën pakten vijf van de Helmondse twirlers één of  meerdere titels. Zora van Lierop (2x), Rozanne Tolle (2x), Esmee van der Vliet (2x), Lisanne van Stiphout (2x) en Dafne van de Hurk. Verder was er nog twee 2e plaatsen en één derde prijs.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.