Helmondse verenigingen halen €44.702 op bij Grote Clubactie

In Helmond hebben 22 verenigingen in totaal €44.702 opgehaald tijdens de Grote Clubactie. Landelijk werd er door 5700 verenigingen €16.381.041 opgehaald. Dat is 3,6 miljoen euro meer dan vorig jaar.

Het bedrag dat in Helmond werd opgehaald is nagenoeg gelijk aan vorig jaar. De clubs die loten hebben verkocht zijn: CV de Houtse Kluppels, CV OLUM, badmintonclub Con Brio, H.B.C. Phoenix, turnvereniging HT’35, Swift Helmond, Mulo honk en softbal, twirlvereniging Imagination, dansvereniging X-perience, jeugdschaakclub De Pionier, T.V. Carolus, judovereniging Mierlo-Hout, s.v. Rood-Wit ’62, v.v. Bruheze, VC Polaris, HZV Lutra, OEC Korfbal, scouting Paulus, Dansdtijd, KBO Helmond-Bernadette, CV De Heipoort en CV De Spekzullekes.

Hoogst uitkerende loterij

De Grote Clubactie loterij is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur-, en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van €3,- gaat €2,40 (80%) naar de clubkas. Je steunt met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maakt ook zelf kans op prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van liefst € 100.000,-. De trekking vindt plaats op 28 november van dit jaar.

lotenverkopers in het zonnetje

De beste lotenverkopers van Nederland worden in het zonnetje gezet en iedereen die meer dan 25 loten heeft verkocht, ontvangt de Grote Clubactie medaille. Dit jaar zijn dat ruim 80.000 verkopers.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *