Gelukkig mogen we weer naar de Helmondse voorjaarskermis. Vorige week werd er met man en macht gewerkt om de kermis klaar te maken voor de bezoekers die van plezier, snelheid en hoogte houden.

En hoog kunnen ze gaan. De speciale attractie is wel de Space Jam die 24 liefhebbers per keer kan vermaken. Deze draaimolen laat de bezoekers zien hoe Helmond en omgeving er uit ziet op een hoogte van maar liefst 36 meter! Zaterdag 19 maart werd de Helmondse voorjaarskermis, die tot 27 maart duurt, geopend door wethouder Erik de Vries. Natuurlijk waren Geert Blenckers (GJD events) en Linda Haverkamp (Helmond Marketing) ook aanwezig. Na een korte speech en een druk op een knop knalden er enkele confettikanonnen en de lucht was gevuld met kleurige snippers. De kermis was geopend. Iedereen die wilde mocht een keer met de wethouder gratis een rondje maken in een suizende attractie en daarna kon het kermisplezier beginnen. En met mooi voorjaarsweer in het verschiet zal er zeker veel plezier zijn.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.