Help De Goudblinkers aan een nieuw onderkomen

C.W. De Goudblinkers zitten al enige tijd met de handen in hun haar. De bouwloods wordt gesloopt. Dat niet alleen, dit ook nog eens vlak voor het 11- jarig jubileum. Deze traditie kan en mag hier natuurlijk niet stoppen, vindt de club. de leden doen een oproep om hen te helpen aan een nieuw onderkomen dat tevens gaat dienen als multifunctionele werkruimte voor Brandevoort.

C.W. De Goudblinkers staat bekend als carnavalsgroep en brengt verschillende leeftijdsgroepen samen die zich interesseren in techniek, met als eindresultaat ieder jaar een nieuwe carnavalswagen. “Een leuke, gezellige maar vooral leerzame activiteit, waarbij je sociale contacten kan ontwikkelen en kennis betreft techniek aan elkaar kan overdragen. Een tiental (prijswinnende) carnavalswagens zijn er al gebouwd. Hopelijk komt hier het 11 jarig jubileum en nog vele jaren achteraan”, meldt de club.

Tot afgelopen seizoen heeft de club gebruik mogen maken van de loods op de Diepenbroek. Inmiddels  s de bouw van Brainport Smart District begonnen en hebben De Goudblinkers de loods inmiddels verlaten.

Wijkraad Brandevoort heeft samen met C.W. De Goudblinkers om de tafel gezeten. De oplossing lijkt simpel: een multifunctionele werkruimte in en voor Brandevoort. Dus ook andere wijkbewoners kunnen en mogen hier gebruik van maken: een druppeltje verf op de vloer morsen is geen probleem. De perfecte werklocatie voor de hobby klusser – met een maatschappelijk doel.

De locatie is inmiddels gevonden en de voorbereidingen zijn in gang gezet. Echter, om dit plan te realiseren zijn er financiële middelen nodig. Middels een crowdfunding, die volledig naar de bouw gaat, hoopt de club dit project snel op te kunnen zetten. Bijdrage voor de crowdfundig kan via deze link.

Interesse om een zakelijke sponsor te worden? Stuur dan een e-mail naar cwdegoudblinkers@gmail.com

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.