Bij het kasteeltuinconcert op vrijdag 5 augustus trad Henk Westbroek op als gastzanger bij de Nederpop Allstars Band. Mario van Dinther sprak met hem. Henk Westbroek vertelt alleen nog maar voor zijn plezier op te treden. De band bestaat uit muzikanten uit verschillende bands en zijn ook allemaal op leeftijd. Hierdoor hebben ze wel heel veel ervaring.

Het favoriete nummer van Henk Westbroek is “Lopend door de Storm”. Maar dat is een heel ingewikkeld nummer en deze band heeft dat niet geoefend. Dus dat nummer wordt deze avond niet ten gehore gebracht.

Toen hij met Het Goede Doel bekend werd, moest hij daar wel aan wennen. Hij was verbaasd dat vreemde mensen hem drankjes aanboden in zijn stamkroeg. En ook dat hij plotseling succes had bij vrouwen die hem eerst niet zagen staan. Het went snel en zolang je gewoon blijft doen is er niets aan de hand.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.