Herstelwerkzaamheden Albert Heijn Dierdonk gestart

Deze week zijn de aannemers- en sloopbedrijven gestart met het strippen van het interieur van de Albert Heijn-vestiging in Dierdonk. De recente felle brand in de buurtsuper leverde een dusdanige schade op, dat de vestiging nog zeker enkele maanden gesloten zal blijven.

Gisteren maakte de perswoordvoerder van Albert Heijn bekend dat het onhaalbaar is om de vestiging voor de kerst nog te openen. Door de enorme schade duren de herstelwerkzaamheden nog zeker enkele maanden. De personeelsleden worden gedurende die periode ingezet in andere filialen van Albert Heijn, ook buiten Helmond.

        Herstelwerkzaamheden Albert Heijn Dierdonk gestart

Voor buurtbewoners zit er niets anders op dan uit te wijken naar andere supermarkten, zoals de Albert Heijn Jan Linders aan de Dijksestraat en de diverse supermarkten die de winkelcentra Brouwhorst en De Bus rijk zijn. “Even oversteken voor een pakje melk is er voorlopig niet meer bij”, zegt een buurtbewoner. “We moeten onze boodschappen nu veel beter plannen, dat is wel wennen. Maar het is niet anders. En het scheelt wel een hoop impulsaankopen, haha!”

Foto’s: John Janssen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *