Vanaf donderdagavond 3 juni gaat de nieuwe radioshow Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble van start op DitisHelmond Radio. In deze radioshow gaan Niek Meeuws, Daan Elbers, Rutger van Lieshout en Niels Steenbergen zorgen voor een flinke dosis gezelligheid voor de hele familie.

“Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble is dé grootste radioshow van DitisHelmond waarbij we de jeugd een stem willen geven.”, vertelt Niek, “Door de variatie in leeftijden van de presentatoren geven we iedereen een stem binnen het programma. Om het nóg leuker te maken, de telefoonlijn staat altijd open.” Binnen het programma staan interactie en gezelligheid centraal.

In de twee uur durende radioshow komen nieuwe items aan bod, bijvoorbeeld de Nominatie Request. “Hierbij kan de luisteraar een plaatje aanvragen na een nominatie van iemand anders.” aldus Niek. “Met bijna elke rubriek dagen we de luisteraar uit tot interactie. Hiermee hopen we op een nieuwe vorm van radio.”

Het doel van “het ensemble” is de luisteraar klaarstomen voor de laatste dag van de werk- of schoolweek. “Dus zet je schrap, houd ramen en deuren gesloten en vlam die stereo op standje burenruzie.”

Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble is vanaf 3 juni elke donderdagavond van 20:00 uur t/m 22:00 uur te beluisteren op DitisHelmond Radio.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *