Het EnergieHuis houdt je koel

Het is heet en iedereen zoekt naar verkoeling. Ook in huis kan de tempratuur flink oplopen. Mensen zoeken naar maatregelen om het hoofd koel te houden. Denk aan een ventilator, airco, zonwering etc…  Maar de hitte in bedwang houden kan ook vragen opleveren. Zoals de vraag of je warmtepomp ook kan koelen of welk type glas het meest geschikt is in je kozijnen?

Het EnergieHuis Helmond wil mensen helpen met het beantwoorden van die vragen. ‘Slim Koelen en Ventileren‘ is dan ook de naam voor een themabijeenkomst op maandag 26 juni. Iedereen is na aanmelding van harte welkom deze avond vol nuttige tips én antwoorden op je vragen. De informatieavond begint om 19.30 uur en zal eindigen om 21.30 uur. De avond wordt gehouden in de showroom van het Energiehuis aan de Torenstraat 3 in Helmond.

Hulp bij verduurzaming

Bij EnergieHuis Slim Wonen kun je terecht voor deskundige voorlichting over energiebesparing en verduurzaming van je huis. Je kunt er een afspraak maken met een Energiecoach, er zijn inloop spreekuren en je vind veel informatie over verduurzaming op de website. Nu de zomer in aantocht is, organiseert EnergieHuis Slim Wonen in verschillende gemeenten themabijeenkomsten over Slim Koelen en Ventileren.

Themabijeenkomsten

Wil jij slim verder en je meer verdiepen in koelen en ventileren? Meld je dan nu aan voor de themabijeenkomst Isoleren via ‘Themabijeenkomsten’ op de site van het EnergieHuis. Er zijn meerdere thema’s te vinden waar je je voor kan inschrijven.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *