Een ‘Steuntje in de rug’ voor alle inwoners die tijdens de coronamaatregelen thuis moesten blijven. Dat is wat Omroep Helmond/Ditisonzewijk in het begin wilde regelen. Er werd een oproep gedaan om mensen die een leuk idee hadden voor een gedicht, liedje, dansje of een optreden, zich aan te melden voor de nieuwe rubriek: een steuntje in de rug. Deze opnames werden uitgezonden op omroep Helmond TV.

Diverse opnames werden uitgezonden bij Omroep Helmond TV en werden ook geplaatst bij Helmond-Ditisonzewijk.nl en via Facebook gedeeld.

Dichters, acteurs, zangers en zangeressen, allen kwamen zij langs om de Helmondse medemens een steuntje in de rug te geven. Deze week werd het laatste steuntje in de rug uitgezonden. Immers in de verpleeghuizen en verzorgingshuizen mogen de senioren weer bezoek ontvangen. Jeroen Teunissen legt voor de camera uit hoe het laatste steuntje in de rug tot stand is gekomen

Hoewel het nog niet als vanouds is, gaan we langzamerhand naar een meer normale tijd.

Vanzelfsprekend maken muzikanten liever muziek op een podium en voor veel toehoorders, maar dat zit er voorlopig nog niet in. Ze maakten wel allen tezamen het laatste steuntje in de rug: We are the world zongen zij samen, maar alleen thuis. Neem een kijkje op het filmpje en zie hoe het laatste tot stand kwam.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *