Het Burgemeester Geukerspark heeft nu een beetje de aanblik gekregen, als of er de een of andere mega Mol, zijn werk heeft gedaan.

Niets is minder waar, want wat nu blijkt, is dat de opgehoogde grond bij de ontwikkeling van het park in de zuid westhoek, een flink stuk omlaag moet. Om dit te bereiken is men druk bezig, om het te veel aan zand op een hoop te gooien en later af te voeren, wat er niet meer van nodig is. Hierna kan men aanvangen met het bouwen van het paviljoen, dat er in die hoek aan de Havenweg gepland staat. Hopelijk gaat de bouw niet te lang duren en is dat ook mogelijk voor de winter klaar.

Tekst en Foto’s, Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van DitisHelmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Gert H.M. Bouten Reply

    Beste Henk, hartelijk dank voor deze, zoals gewoonlijk weer rijkelijk geïllustreerde, informatie. Ik vroeg mij al af wat de gemeente bezielde om het recent aangelegde park nu al weer te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *