Het Speelhuis presenteert nieuw theaterseizoen

Vanaf zaterdag 4 juni staat het nieuwe theaterprogramma op de website van Het Speelhuis. Op zaterdag 11 juni om 11:00 uur gaat het gloednieuwe seizoen in de verkoop.

Het theaterseizoen 2022-2023 is weer een seizoen zonder beperkingen voor Het Speelhuis, na twee seizoen vol met coronamaatregelen. ,,Het waren gekke jaren. Laten we hopen dat de coronaperiode nu echt achter ons ligt en dat de wereld niet nog verder onder spanning komt te staan”, aldus Aldus Speelhuis directeur Jochem Otten. ,,We verlangen allemaal naar vertrouwen. We hebben daarom dit jaar gekozen voor de seizoensopener Trapeze met twee van Nederlands beste acteurs Peter Blok en Bas Hoeflaak. Wat als je in de nok van het circus klaarstaat voor je sprong en dan de twijfel toeslaat of je wel blind op de ander kunt vertrouwen…. We nodigen je uit om vol vertrouwen met ons het nieuwe seizoen in te springen. Een theaterbezoek verwondert, geeft troost, perspectief en plezier. Iets wat iedereen nodig heeft.”

De volledige programmering is terug te vinden op de website van het speelhuis: www.theaterspeelhuis.nl. Het programma wordt niet meer naar mensen thuis gestuurd, zoals eerder het geval was. ,,We vonden de tijd rijp om zoveel mogelijk online te gaan. In september verspreiden we in de regio wel huis aan huis een uitvouwkaart met daarop het totale programma, om thuis op het prikbord te hangen”, volgens Otten. “De programmering wordt nog aangevuld met verschillende festivals, die we gedurende het seizoen zullen aankondigen. Zo hebben we in de herfstvakantie ons steeds groter wordende Kindertheaterfestival en begin volgend jaar organiseren we in samenwerking met de andere Wonka Podia een heuse comedyweek.’’

Foto Henk van Dijk.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.