Hil Helmond Zingt: ’t is Oit de Kunst.!

Het grootste meezingfeest van Helmond staat weer voor de deur! Op zondag 2 februari is het meezingen geblazen in zaal Traverse. Om 14.00 uur wordt het startschot gegeven voor een gezellige middag vol meezingplezier.

Het A-orkest van Harmonie Excelsior (Gemert) zorgt voor de muzikale omlijsting van het meezingspektakel. Zo’n zestig muzikanten staan te trappelen om het Helmondse publiek te laten horen wat ze in hun mars hebben. Het orkest staat onder leiding van dirigent Stijn Rutten en kan niet wachten om een feestje te bouwen op het podium.

Waar een feestje is, daar is One Two Trio! Deze drie heren zorgen ervoor dat overal het dak eraf gaat en dus ook in zaal Traverse. Meezingers als ‘Juffrouw Toos’ of ‘Toedeloe’ zullen de sfeer ongetwijfeld verhogen.

Natuurlijk mogen voorzangers Bart Abels en Theo Smits niet ontbreken. Ook zullen de ‘kraker-winnaars’ van de afgelopen drie jaar het podium beklimmen: Lekker meezingen met De Knallers, Wiesdehnaw en Wai! Bovendien zal iedereen na Hil Helmond Zingt weten dat we ook in Helmond heuse ‘Crazy Piano’s’ hebben! Kortom: de opmaat voor carnaval voor jong en oud.

 Gratis Keiebijterskleuren

Jouw ticket voor deze middag zorgt er voor dat je er deze carnaval warmpjes bijloopt. Bij aanvang van dit muziekspektakel krijg je een Keiebijtersdas uitgereikt. Heb je al een das? Neem deze mee naar Hil Helmond Zingt en dan ligt er een nieuwe Keiebijtersgadget voor je klaar!

Hil Helmond Zingt is dé opwarmer voor carnaval, dus smeer de stembanden en zing met ons mee!

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl


Wanneer:            Zondag 2 februari vanaf 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)

Waar:                    Zaal Traverse, Steenweg 19

Kaartjes à €11,- te koop via de webshop op www.keiebijters.nl


Bronfoto: KeiebijtersMeer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
  Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door CV de Keiebijters

De Keiebijters In 1962 ontstond in twee Helmondse kegelclubs het plan om een vereniging op te richten die voor de stad een stadscarnaval zou organiseren. De Keiebijters werden geboren in een achterafzaaltje, maar groeiden uit tot de motor van het Helmondse carnaval. Medewerkers van de Keiebijters zijn het hele jaar door, op vrijwillige basis, achter de schermen aan het werk om een vlekkeloos carnavalsseizoen te organiseren. Vaste onderdelen die de Keiebijters organiseren zijn ieder jaar: – Het Hints & Prinseroaje waarbij de nieuwe prins Briek geraden kan worden; – Het KeieKletstoernooi wat uitgezonden wordt op omroep Brabant; – Het Keikesfist; – Het Concert Carnavalesque; – De plechtige zitting van de Keijologische Hogeskool; – De Stadssleuteloverdracht van de burgemeester aan prins Briek op carnavalszaterdag; – De Grootste Optocht van het Zuiden op carnavalszondag; – Het Prijsbloaze op carnavalsmaandag; – Het Klurredweile op carnavalsdinsdag. Én natuurlijk is er het rituele opgraven van het Helmondse carnavalssymbool de kei aan het begin van Carnaval en het begraven ervan op carnavalsdinsdag om 23.11 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *