Hints- en Prinseroaje bij de Keiebijters kan beginnen

Zaterdag 20 november was de eerste digitale kokerceremonie op het Mizunallen-plein en daarmee is het startschot gegeven voor het Hints- en Prinseroaje.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kon de traditionele kokerborrel niet doorgaan. Daarom werd op zaterdagmorgen om stipt 11.11 uur de naam van Prins Briek XLIX, in de verzegelde loden koker gedaan door voorzitter Peter Adriaans. Dat gebeurde onder toeziend oog van Opperbrouwer Noud Swinkels en notaris Steffie van de Ven. Deze koker blijft dicht tot aan de Prinsbekendmaking op 22 januari 2022.

De ceremonie, die plaatsvond op het Mizunallen-plein, is terug te kijken via de website van de Keiebijters en social media-kanalen. Tijdens de ceremonie is de eerste hint bekendgemaakt en daarmee kan het ‘roaje’ beginnen. Vanaf dit moment wordt wekelijks een tipje van de sluier opgelicht over wie Prins Briek XLIX gaat worden via www.keiebijters.nl. Iedereen kan hieraan meedoen en wekelijks een leuke prijs winnen. De eindwinnaar gaat in 2022 een prinsheerlijk jaar tegemoet met de diverse prijzen die door de Roajeschenkers worden aangeboden.

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.