Het Annatheater kent net als bijna alle andere theaters een zware periode door de coronamaatregelen. Optredens gaan niet door, op een paar kleine voorstellingen na. Repetities zijn vooral online, en dus kunnen de toneelspelers elkaar alleen horen. Desondanks ziet de Helmondse theaterschool de toekomst positief in. Voorstellingen zoals ‘Vers van de Pers’ en ‘Farbod’ gaan voorlopig niet door maar worden verplaatst naar medio 2021.

 

Foto: Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *