Hoe verdubbelt LEV Groep aantal vrijwilligers in 2021?

2021 is het Nationaal Jaar van Vrijwillige Inzet. Een jaar lang staan vrijwilligers en het vrijwilligerswerk in de spotlichten. LEV Helmond neemt het voortouw met de campagne ‘Mensen maken Helmond’. Er wordt gezocht naar vrijwilligers die het leuk vinden om gefotografeerd en geïnterviewd te worden, voor de tentoonstelling ‘Deze mensen maken Helmond’ die in maart geopend wordt. Helmondvoorelkaar organiseert op vrijdag 12 februari om 16.00 uur een vrijwilligersborrel waar mensen online kunnen kennismaken met andere vrijwilligers. De vrijwilligers kunnen met elkaar brainstormen over mogelijkheden om het aantal vrijwilligers te verdubbelen in Helmond.

Er zijn in Helmond veel mensen die zich vrijwillig inzetten voor anderen, hun wijk of stad. Deze mensen maken Helmond mooier en socialer. In het magazine ‘Mensen maken Helmond’ dat eerder in januari uit kwam, heeft de lezer al kennis kunnen maken met verschillende vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht

Ondanks de mooie aantallen vrijwilligers die al actief zijn,  is Helmondvoorelkaar nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers. Zo is er bijvoorbeeld behoefte aan wijk-, taal-, kook- en kletsmaatjes. Om de al actieve vrijwilligers te ontmoeten en de nieuwe vrijwilligers te leren kennen, organiseert Helmondvoorelkaar en LEV Helmond een onlinemeeting. Op vrijdag 12 februari van 16.00 – 17.00 uur is de Vrijwilligers MixBorrel.

 Klik hier voor het aanmelden.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *