HomeComputerMuseum weer open vanaf 5 juni

Zoals op de persconferentie van 28 mei is gezegd, mogen musea haar deuren weer openen vanaf 5 juni. Het HomeComputerMuseum heeft in de afgelopen periode hard gewerkt om de collectie nog verder uit te breiden, het museum nog beter te maken en vooral nog meer interactie op te zetten tussen de collectie en de bezoeker. Concreet betekent dit dat er nog meer computers aan staan. En kunnen bezoekers bijvoorbeeld een leuke tekst printen op een echte matrix-printer of eigen muziek componeren op één van de vele keyboards. Dat kan dus vanaf 5 juni.

Tickets reserveren is nog wel noodzakelijk, evenals het dragen van een mondkapje.  Reserveren kan eenvoudig op https://tickets.homecomputermuseum.nl

Anjeractie

Het HomeComputerMuseum doet mee aan de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds (loopt van 28 mei tot en met 5 juni). Sinds begin dit jaar is het pand op de Noord Koninginnewal 28 vastgelegd voor een periode van 10 jaar. Op dit moment is er alleen boven de ingang het logo te zien van het museum. Dit wil de organisatie op alle borden zichtbaar maken. De kosten worden vergoed uit de gift van deze landelijke actie. Mocht er nog geld over zijn, dan worden wanden (met vochtschade en/of gaten) vervangen door nieuwe zodat ook echt alles aan de binnenkant er goed uit komt te zien.

 

 

 

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *