Honderdste uitzending Maandagmiddag Matinee

Presentator Anton van Stekelenborg bespreekt in zijn programma het (Helmondse) nieuws en draait authentieke muziek. Ook bespreekt hij de programma’s van Helmondse theaters, bioscopen en musea en hij neemt de showbizznieuwtjes door. Vandaag, maandag 26 oktober presenteert hij zijn honderdste aflevering van het radioprogramma Maandagmiddag Matinee.

Maandagmiddag Matinee wordt uitgezonden van november tot maart. Door het Coronavirus zijn de uitzendingen dit jaar tot mei doorgegaan en ook weer eerder begonnen, met veel plezier. Anton vertelt dat hij vooral heeft genoten van de beginfase van het Maandagmiddag Matinee programma. Het radioprogramma begon met twee uurtjes, maar omdat het programma zo populair werd is het uitgebreid naar vier.

Lachen gieren brullen

Anton heeft erg veel gelachen tijdens de uitzendingen met zijn collega’s, soms wel zoveel dat ‘de luisteraars er gek van werden’. Ook al heeft Anton veel ervaring, hij blijft leren. Hij vindt het nog steeds harstikke leuk om deel uit te maken van Omroep Helmond.

Feest bij Maandagmiddag  Matinee

Anton heeft een oproep gedaan op Facebook, om te vragen aan de luisteraars wat hun favoriete meezinger is. Anton is van plan om drie uur lekker mee te zingen met alle meezingers. Natuurlijk bespreekt hij ook het nieuws van vandaag.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Dit artikel heeft 2 reacties

 1. Avatar
  Ingrid Reply

  Gefeliciteerd met de 100ste uitzending !! Geweldig leuke uitzendingen altijd weer 🙂

 2. Avatar
  Frits Tielemans Reply

  Altijd gezellig
  Anton en team gefeliciteerd met deze 100ste uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *