Het was mooi weer en het was weer een sportieve dag voor veel mensen. Het Fietsrondje Helmond werd weer gereden en de hondjes mochten mee. Deze fietstocht van ongeveer vijftig kilometer voerde de fietsers door heel Helmond.

Overal waren er stempelposten en er was een mysterypost. En waar die stond opgesteld werd vooraf niet bekendgemaakt. De fietsers konden met de fietstocht een mooie fiets winnen als zij alle posten hadden bezocht en een slagzin hadden gemaakt. Vandaag had ik de eer om op deze mysterypost te staan om een verslag te maken en te kijken hoeveel fietsers er langs kwamen.

Voor de muziek en de actualiteiten zorgden de medewerkers van DitisHelmond en er was ook een razende reporter onderweg, Karin Loch die de posten ging bezoeken. Af en toe kwam zij in de uitzending met nieuwtjes van de posten onderweg. Het fietsrondje Helmond is ook bestemd voor sportieve wandelaars en er waren zowaar twee wandelaars naar de stempelpost gelopen om daarna weer snel verder te lopen. Ook waren er deelnemers die hun hondjes hadden mee genomen, wat vertederende plaatjes opbracht. Op de mysterypost kregen de deelnemers wat fruit en flesjes drinken. Het aantal bezoekers was om 17.00 uur nog niet bekend maar volgende week worden alle stempelkaarten geteld en mede dankzij het weer was het weer een groot succes.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.