Hordijks Versmarkt in de Ameidestraat is geopend. Op de plek waar voorheen Roel Weijts met zijn groentewinkel in de Ameidestraat was gevestigd kunnen de Helmonders weer terecht voor hun groenten en fruit.

Voor de klanten is het fijn dat er al weer een andere groentezaak in hetzelfde pand gevestigd met een andere eigenaar. En wat voor een. Een sympathieke en vrolijke man die met een compagnon de groentezaak gaat runnen. Dat is Patrick Moolenaar en zijn compagnon Maarten Buitendijk. En het opmerkelijke is dat Patrick eigenlijk uit de vishandel komt en met Maarten besloot de groentehandel in te gaan. Dat ze er zin in hebben en zakenmensen zijn blijkt uit het feit dat zij ook misschien in Stellendam een winkel gaan openen.

De winkel van Hordijks Versmarkt is nog net zo kleurrijk als voorheen bij Weijts. Bij binnenkomst vallen direct de vele kleuren op van de salades, maaltijden en de groenten. In de hoek staat een sinaasappelmachine koel en fris sap te persen. Ook de snijzaal beneden is nagenoeg hetzelfde gebleven. Daar waar de salades en de maaltijden worden bereid. Ook het personeel van Roel Weijts  is gebleven aangevuld met enkele personeelsleden van de nieuwe eigenaar. Het is beslist de moeite waard er eens een kijkje te gaan nemen. Vooral vanwege het grote assortiment…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Met dank aan Patrick Moolenaar.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *