De mensen die in Hospice en logeerhuis Valkenhaeghe werken zijn weer dik tevreden. Valkenhaeghe is gevestigd in de 1e Haagstraat in Helmond-West en hebben nu na een aantal jaren de keuken gemoderniseerd. De grote zware vrieskast en de koelkast zijn verplaatst en staan niet meer in de weg. Tevens zijn de kleine laden in de aanrechtmeubels vervangen door grote en modernere laden, zodat alles meer overzichtelijker is als voorheen. Ook is de indeling van de keuken overzichtelijker gemaakt zodat er meer loopruimte is ontstaan. Ook valt er meer licht naar binnen. Al met al zijn de vrijwilligers die ‘s middags de warme maaltijden verzorgen er zeer blij mee….

Het hospice is ook nog  dringend op zoek naar enkele vrijwilligers/sters. Als U interesse heeft kunt U even een telefoontje (0492 760 200) plegen naar Valkenhaeghe. U bent er van harte welkom…

Verslag: Toke Bijnen

Fotografie: Hans Choufoer

 

 

Meer-Helmond-West-digitaal-wijk-nieuws-etc….

Website: www.helmond-west.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-West
Twitter: @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *