Het was een grote brand, donderdagavond in een fabriekshal van Huijbregts groep aan Vossenbeemd in Helmond. Er raakte niemand gewond en uiteindelijk heeft de brand alleen deze hal verwoest. Directeur Frans Huijbregts kijkt terug op de avond ervoor. Hij is opgelucht dat het hierbij gebleven is.

Huijbregts legt uit hoe dat komt. De hallen staan allemaal los van elkaar, met veel ruimte ertussen. Bewust zo gebouwd, zodat een eventuele brand niet over kan slaan.

Huijbregts kreeg desondanks een knoop in zijn maag tijdens de brand. Het is immers het levenswerk van hem en zijn familie. Achteraf is hij trots, ook op zijn medewerkers. Met saamhorigheid hebben ze de volgende ochtend meteen het werk weer opgepakt.

Komende week zijn er al gesprekken met de gemeente over de nieuwbouw. In tussentijd draait de https://www.huijbregts.nl/nl gewoon door. “We moeten vooruit”, zegt de directeur.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *