Hulp gevraagd voor acute noodsituatie in Limburg

In Limburg is hulp dringend nodig, het water blijft stijgen. Transportbedrijven in heel Nederland wordt gevraagd om zich te melden met veewagens. Ook transporteurs met platte wagens, zandauto’s, kiepers enzovoorts. Hiermee kunnen mensen vervoerd worden die worden geëvacueerd en ook vee en andere dieren.

Ook wordt er gezocht naar plaatsen waar dieren kunnen worden opgevangen. Mensen met transportvoertuigen worden gevraagd contact op te nemen via onderstaande telefoonnummers.

Er is ook hulp nodig om mensen die vast zitten op de bovenverdiepingen van hun woningen te bevrijden. Het is de bedoeling dat dit zo snel mogelijk gebeurd, liefst vannacht nog.

Melden kan via telefoonnummer: +31 6 27566883 of via  +31 6 53895491.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *