Humanitas gezinsuitje naar Billy Bird

Bij Humanitas Home-Start en bij de Humanitas Ruilwinkel zijn veel gezinnen die het ook financieel zeker niet breed hebben.

Vakantie of eens een dagje naar een pretpark zit er vaak niet in. Daarom  organiseert de activiteitencommissie van Humanitas elk jaar een gezinsuitje voor deze gezinnen naar Billy Bird in Volkel. De hele dag is dan een feestje voor de kinderen en hun ouders, want alles is voor hen geregeld. Van het vervoer met de bus, de entree en eten en drinken tot aan een gezinsfoto en een mooie creatie van de ballonnenman toe. Door corona is het feestelijke gezinsuitje enkele jaren niet door kunnen gaan, maar afgelopen zondag kon het gelukkig weer doorgaan.

Dit geweldige gezinsuitje voor deze gezinnen die het al zo moeilijk hebben, wordt mogelijk gemaakt met particuliere giften en dit jaar heeft de Rotary Club Helmond Regio de organisatie van het gezinsuitje extra geholpen met een ruime gift. Het genot van de kinderen en de dankbaarheid van hun ouders voor dit festijn, maakt het tot een geweldig succes.

Ondersteunt u het gezinsuitje van Humanitas?

Dit kan via www.humanitas.nl/afdeling/helmond/donatie-home-start-helmond/

Foto Gerard Brands

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Humanitas Helmond

Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. In Helmond kunnen mensen terecht voor opvoedingsondersteuning en in de Ruilwinkel. Ook begeleiden vrijwilligers de omgang tussen gescheiden ouders en hun kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.