In het weekend van 25 en 26 juni is het evenement In Beweging Tegen Kanker. Het is een vervolg op het landelijke evenement Samenloop voor Hoop, dat niet meer bestaat. Rondom het kasteel van Helmond gaan deelnemers van zaterdag 14.00 uur tot zondag 16.00 uur samen bewegen tegen kanker. Beweging, verbinding en saamhorigheid staan centraal.

In het bijzonder staat de organisatie tijdens het evenement stil bij de eregasten. Dat zijn mensen die kanker hebben, of hebben overwonnen. De organisatie zorg ervoor dat zij een mooi en onvergetelijk weekend krijgen.

Tijdens en voor het evenement wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen. Het geld wordt verdeeld over drie lokale goede doelen die een positieve bijdrage leveren in de strijd tegen kanker. Dat zijn Inloophuis De Cirkel, Elkerliek en hospice De Populier.

Meedoen kan door het starten van een eigen team, door aanmelding als eregast, deelnemer, vrijwilliger of wellicht als sponsor.

Ga dan naar www.inbewegingtegenkanker.com

In beweging tegen kanker Helmond 2022

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.