In een politieauto zitten? Dat kan vandaag!

Kom, natuurlijk heb je altijd wel eens in een politieauto willen zitten. Nee, liever niet op de achterbank met handboeien om, maar gewoon als nieuwsgierige inwoner. Nou, dat kan dus vandaag. Het politieteam Helmond staat op de Markt in Helmond, compleet met dienstauto.

Kom je vandaag op de Markt in het centrum van de stad en zie je een politieauto staan, geen zorgen. Want het politieteam Helmond staat er vooral ter ‘lering ende vermaak’. Graag vertellen onze dienders jou wat ze zoal de hele dag doen en wat het betekent om bij de politie te werken. Bovendien mag je ook nog eens plaats nemen in een echte politieauto. Dus, schroom je niet, stap gewoon op de politie af en stel jouw vragen. De agenten staan je met alle liefde en plezier te woord.

“Zeker”, zegt wijkagent Niels. “Op deze manier hopen we meer in contact te komen met de wijkbewoners in de stad. Tegelijk is het natuurlijk een prima manier om nieuwe agenten te werven. Zo hebben we al verschillende mensen gesproken die eventueel wel interesse hebben in het politievak.” Wat Niels trouwens ook al opviel: “Weinig fietsers vandaag op de Markt!”

De politie is nog tot 15.00 uur vanmiddag aanwezig op de Markt.

[Foto’s: Jason Gerritsen]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *