In gesprek met generatie Z

Ben je tussen de 14 en 27 jaar? Kom dan zondagmiddag 26 maart naar het Annatheater en praat mee over hoe het is om nu jong te zijn. Hoe is het om generatie Z te zijn? Wat zijn de leuke dingen van nu en waar baal je van of waar ben je ongerust over? We hebben gasten uitgenodigd, die de aftrap doen van het gesprek. Het zijn jongeren zoals jij, die met verschillende dingen bezig zijn en ieder een eigen kijk op het leven hebben.

Gasten zijn o.a. Sanae Yahia, student bedrijfskunde en raadslid in de gemeenteraad van Helmond, Yasemin Kevser, student Film en model en de jonge Helden Helmond 2022.

De dingen die jullie vertellen worden verwerkt in een theaterstuk, dat later in het jaar in het Annatheater zal worden opgevoerd. Daarnaast worden de thema’s die jullie op zondagmiddag noemen, gebruikt om een jongeren filmfestival te organiseren. Dat zal later in het jaar in het Annatheater worden gehouden. We praten aan de hand van thema’s denk aan de invloed van Social Media, Identiteit en Gender, de Fun Factor en de Toekomst.

Kom naar het Annatheater en Praat Mee op zondagmiddag 26 maart. Er is geen entree, neem vrienden en vriendinnen mee. Het programma begint om 15.00 en we stoppen zo ongeveer rond 16.00 uur. Het Annatheater ligt op loopafstand achter het Centraal Station in Helmond.

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255

info@annatheater.nl ; www.annatheater.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *