Informatie- en aanmeldavond ROC Ter AA Helmond

Maandagavond 7 juni houdt ROC Ter AA een Info- en aanmeldavond op Keizerin Marialaan 2 in Helmond. Tijdens deze avond kunnen toekomstige studenten met hun ouders/verzorgers (op afspraak) meer te weten komen over de opleidingen en mogelijkheden op ROC Ter AA.

De informatieavond is bedoeld voor mensen die nog twijfel over enkele opleiding of jongeren die door willen stromen van havo 3 naar mbo 4. Tussen 18:30 en 20:30 staan de docenten klaar. Dé kans om sfeer te proeven en de laatste vragen te stellen. Een bezoek kan gepland worden via www.roc-teraa.nl/info-aanmeldavond2021

Van havo naar mbo

Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo kunnen jongeren de overstap maken naar het mbo. Een mbo-opleiding is een goed alternatief wanneer havo net wat te theoretisch is. Dan is het mogelijk om zich tijdens de info- en aanmeldavond direct aan te melden voor een opleiding.

Beste van Brabant én Limburg

ROC Ter AA is het beste roc van Noord-Brabant én Limburg volgens de Keuzegids Mbo 2021. De school telt ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ICT, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast wordt volwasseneneducatie aangeboden en vavo-opleidingen. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *