Informatieavond ROC Ter AA Helmond

ROC Ter AA houdt maandag 30 mei een informatievond in de locatie aan Keizerin Marialaan 2 in Helmond. Tijdens deze avond kunnen toekomstige studenten met hun ouders/verzorgers meer te weten komen over de opleidingen en mogelijkheden op de school.

Voor die scholieren die nog twijfelen over de studiekeuze op het mbo, of voor die willen weten wat ze kunnen verwachten als je van havo 3 of 4 naar mbo wil doorstromen. Tussen 18:30 en 20:30 uur staan docenten klaar. Dé kans om sfeer te proeven en de laatste vragen te stellen. Kijk voor meer informatie op www.roc-teraa.nl/info-aanmeldavond2022

Van havo naar mbo

Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo is een scholier toelaatbaar op het mbo. Een mbo-opleiding is een goed alternatief wanneer havo net wat te theoretisch is. Keuze gemaakt? Dan kun is het mogelijk om aan te melden voor een opleiding.

Beste van Brabant én Limburg

ROC Ter AA is voor het tweede jaar op rij het beste roc van Noord-Brabant én Limburg volgens de Keuzegids Mbo 2022. De school telt ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ICT, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast wordt volwasseneneducatie aangeboden en vavo-opleidingen. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.