Innovatiehuis De Peel heeft nieuwe directeur

Roël Hoppezak begint vandaag als nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Innovatiehuis De Peel op de Automotive Campus in Helmond. De 54-jarige oud-wethouder van Gemert-Bakel werkte eerder als zelfstandig ondernemer en het onderwijs. Hij volgt Peter de Witte op.

Het innovatiehuis is een samenwerking van de zes Peelgemeenten, werkgeversorganisatie VNO-NCW en het Waterschap Aa en Maas. De organisatie zet vernieuwende technologische projecten op en wil de verbinding tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijven stimuleren.

Meerdere projecten

Het Innovatiehuis De Peel bestaat ruim zes jaar. In die tijd zijn al meerdere projecten opgezet. Onder meer het Fieldlab de Peel voor de slimme maakindustrie, het marketingconcept Land van de Peel voor de vrijetijdseconomie en de duurzaamheidscampagne Peel Positief.

Hoppezak: “Ik heb er super veel zin in om samen met alle doeners in de Peel de economische kracht van de regio verder te ontwikkelen. Op een zo innovatieve en duurzame mogelijke manier en met hulp van onze netwerkpartners.”

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dit is Helmond Paul van Asseldonk - Redactie

redacteur/verslaggever Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *