Inschrijving 24-uurs sportevent Ronald McDonald Kinderfonds geopend

Dag en nacht sporten voor families met een ziek kind

De inschrijving voor HomeSport Events, het jaarlijkse sportieve sponsorevent van het Ronald McDonald Kinderfonds, is vandaag geopend. Deelnemende teams gaan in de zomer van 2023 de uitdaging aan om binnen 24 uur honderden kilometers te wielrennen, hardlopen of wandelen. Zo zamelen zij geld in voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. 

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 gaan honderden sporthelden weer van start om geld in te zamelen voor families met een ziek kind. Vanaf nu kunnen teams zich inschrijven voor deze twaalfde editie van dit landelijke sponsorevenement via homesportevents.nl .

Voor families met een ziek kind

Sporters kunnen kiezen tussen 500 kilometer wielrennen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen. De opbrengst van deze tochten komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden families en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar.  

Nieuwe naam

Dit jaar is de twaalfde editie van dit sportieve evenement. Nieuw is dit jaar dat de drie tochten HomeRide, HomeRun en HomeWalk zijn samengevoegd onder één naam: HomeSport Events. Directeur Renate Westerlaken-Loos: “Met deze nieuwe naam worden de drie sponsortochten één herkenbaar event. De opzet blijft vertrouwd: sporthelden gaan 24 uur lang de uitdaging aan om honderden kilometers te sporten. Dankzij hun ongekende inzet maken zij het verschil voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.”

Meer informatie of meteen inschrijven? Ga naar  homesportevents.nl .

Kijk hier de tours van 2022 terug: https://youtu.be/By-z-UQ0P1U

Beeld: Remco Sijtzema (evenement Kinderfonds 2022)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.