Interessant voor iedereen

Interessant voor iedereen. Altijd iets meer willen weten over uw interesse? Volksuniversiteit Helmond (VUH) heeft cursussen op verschillende niveaus en voor meerdere interessegebieden.

Er zijn cursussen over kunst en cultuur maar ook talen. Zoals Engels, Nederlands, Italiaans en Frans. Men kan starten op ieder gewenst niveau van beginner tot gevorderd.

Ook zijn er cursussen voor bridge, fotografie, muziek, creatief, koken (ook vegetarisch).

Er worden iedere 2e dinsdag van de maand interessante lezingen gehouden. Op 8 november is het onderwerp NAH (niet aangeboren hersenafwijking). En op 13 december ‘van Kelten en druïden’.

Begin 2023 start weer een nieuwe cyclus. Als u interesse hebt bezoek dan op vrijdag 16 december de infoavond van 19.00 uur tot 21.00 in wijkhuis de Westwijzer aan de Cortenbachlaan 70 in Helmond of onze site vuhelmond.nl

Ook is er iedere week op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur een inloop-uur in de Westwijzer vanaf 3 november. Wij staan u graag te woord.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.