Wethouder Gaby van den Waardenburg is sinds 2018, namens D66 wethouder van Helmond. Wethouder van de Waardenburg is onder meer verantwoordelijk voor stedelijke ontwikkeling, wonen en grondzaken en Schaalsprong Brainport.

Wethouder van den Waardenburg zal het moment nooit meer vergeten dat ze voor het eerst op zichzelf ging wonen op Suytkade. Het is voor haar dan ook onverteerbaar dat er tegenwoordig jongeren zijn die op hun 28ste nog noodgedwongen bij hun ouders of in een kamertje in een studentenhuis wonen.

”We gaan elk jaar 750 woningen bouwen in onze stad. Elk jaar weer 750 woningen erbij. Dat betekent: we geven starters een kans, senioren kunnen doorstromen, gezinnetjes kunnen een toekomst opbouwen en mensen die hier in de brainport regio komen werken, kunnen hier komen wonen. Een gigantische opgave, een ontzettend belangrijke opgave.” vertelt wethouder Gaby van den Waardenburg in deze video.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Stagiaire Redactie DitisHelmond

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Ad van den Brand Reply

    Jammer dat er geen aandacht is in dit promotie filmpje voor mensen met een beperking, maak van Helmond een inclusieve stad, dus niet alleen bouwen voor jongeren, maar ook voor ouderen, voor iedereen dus!
    Een gemiste kans wethouder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.