IVN Helmond 40 jarig-jubileum: seniorenwandeling 30 november

Op woensdag 30 november organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van het IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. De wandeling zal plaatsvinden in het Warandepark. Deelname is gratis, verzamelen bij de Kluis (inrijden via de Aarle-Rixtelseweg) , slagboom midgetgolf terrein. Start om 10.00 uur.

Het IVN Helmond viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om die reden wordt dit jaar de vroegere traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer met enthousiasme opgepakt. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Tijdens de wandeling aandacht voor de natuur en cultuur van deze speciale plek. Speciaal voor de laanbomen, de Beukenberg, het Jan Visser dierenparkje, het verdwenen Peapark, de rabatten, de eikencollectie, het grafeiland van de familie Wesselman, de “Adam en Eva boom”, de actuele uitvoering van de boswerkzaamheden en nog veel meer. Leden van de Bomenwerkgroep van IVN-Helmond nemen ook deel aan de wandeling om toelichting te geven.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet door gaat bel evt. 06-20091534. De wandeling is geschikt voor rolstoelers. De Seniorenwandeling zal bij het IVN informatiebord bij de slagboom starten om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Informatie over het Warandepark is ook te vinden op de website van het IVN (www.ivn.nl/helmond) en staat ook in het jubileumboekje dat in juli is verschenen. Deelnemers krijgen na afloop het nieuwe jubileumboekje gratis mee naar huis.

Even op een rijtje:

Woensdag 30 november

10.00-12.00 uur

Start: de Kluis, slagboom.

Gratis deelname

Leeftijd: vanaf 55 jaar (jonger mag ook)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.