Jan Roelofs neemt afscheid tijdens Verwendag ORO

Jan Roelofs heeft tijdens de ‘Verwendag’ bij ORO op het Rijtven na ruim elf jaar afscheid genomen als bestuurder.

Roelofs gaat met vroegpensioen. In een persoonlijk bericht aan de medewerkers zegt de vertrekkende bestuurder: “Ik kijk terug op fantastische jaren, waarin veel is bereikt. We hebben samen een mooie organisatie neergezet, waar de wensen van onze cliënten en hun familie daadwerkelijk het vertrekpunt van dienstverlening zijn geweest.”

In de afgelopen periode werkte ORO hard aan de totstandkoming van een herijking van de strategie. Ook is er een nieuw managementteam. Voor Roelofs een ideaal moment om de leiding van de organisatie over te dragen aan een opvolger.

Speciaal voor Roelofs zetten collega’s tijdens een Verwendag een route met leuke activiteiten op. Op de route plaatste men ook een speciale ‘receptietent’, waar bewoners van ‘t Rijtven, vrijwilligers, ouders en medewerkers hem nog een laatste hand konden schudden of een videobericht inspreken. Mirjam Kräwinkel gaat als bestuurder bij ORO de plek van Roelofs overnemen.

Voor de microfoon van DitisHelmond vertelde Roelofs dat hij in al die jaren veel veranderingen zag. Zo is men anders naar mensen gaan kijken en veranderde ook de zorg bij ORO. “Gelukkig heeft de organisatie haar cliënten en ouders veel te bieden. De cliënt en zijn of haar geluk moet uiteindelijk centraal staan”, aldus Roelofs. 

Jan Roelofs gaat nu in zijn vrijetijd aan de slag als voorzitter bij IVN Helmond, waar hij Ad Adriaans opvolgt. 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *