Deze week wordt er weer door Jibb+ een sportweek voor de kinderen gehouden. Dus in de vakantie hoeven zij zich niet te vervelen. Op drie locaties in Helmond kunnen de kinderen sportief en met veel plezier bezig zijn. Dat is op de terreinen van Mulo honk-en softbal, Swift handbal en HVV.

Op elke locatie valt er iets anders te doen. Blokjesvoetbal, knotsvoetbal, dikke stift tekenen, waterbeker stapelen, luchtkussen klimmen en boogschieten. Bij Mulo wordt er zowel ‘s morgens als ‘s middags gesport, bij HVV en Swift alleen in de morgen. Natuurlijk zijn er op alle drie de locaties diverse hindernisbanen te overbruggen. En bij het luchtkussenklimmen worden de allerkleinsten een beetje geholpen door de mensen van Jibb+.

Na een tijdje gesport te hebben wordt gezamenlijk even gepauzeerd. Dat iedereen er reuze zin in had, bleek wel toen er bij HVV  in de pauze enkele mannen van Jibb+ een dansje maakten tot groot vermaak van de kinderen. Omdat het onderdeel boogschieten pas nieuw is, werden de kinderen goed beschermd met een gezichtsmasker. Ze stonden onder strikt toezicht van de jibb+ mensen. Het was dus een fijn begin van de vakantie waar zowel de ouders als de kinderen profijt van hebben.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *