Zoals algemeen bekend is geworden, vertrekt Jochem Otten als directeur bij theater het Speelhuis en cultuurkoepel De Cacaofabriek.  Vanaf 1 april 2023 gaat Jochem  aan de slag als directeur-bestuurder bij Stichting Mommerskwartier in Tilburg, waar het Textielmuseum, het Regionaal Archief en het Stadsmuseum onder vallen. Dit zijn toch weer andere bedrijfsvoeringen, als waar hij in Helmond mee bezig is geweest. Hij had op 17 maart zijn laatste werkdag in Helmond.

Afscheidsreceptie

Daarom werd er op deze dag, in De Cacaofabriek een afscheid georganiseerd, voor deze sympathieke en enthousiaste persoonlijkheid. Hiermee wilde men hem bedanken, voor zijn inzet en enthousiasme in de afgelopen jaren. Er waren door de sprekers vele lof uitingen en bedanken, voor zijn inzet in de afgelopen jaren voor zowel het Speelhuis als ook voor De Cacaofabriek. Hij was ook iemand, die als hij even tijd had, een gesprek met je aanknoopte. Jochem was zeven en een half jaar directeur bij deze beide Helmondse instellingen.

Nieuwe start in Tilburg

Vanuit zijn vorige functie, als  Hoofd Onderwijs op Design Academy Eindhoven,  leerde hij het TextielMuseum al van dichtbij kennen. Jochem Otten gaat nu op 1 april 2023 als directeur-bestuurder van Stichting Mommerskwartier aan de slag en dat is zeker geen grap.. Omdat de huidige directeur-bestuurder Errol van de Werdt  met pensioen gaat, kwam er een mooie plek voor Jochem vrij. Het TextielMuseum in Tilberg, is een fantastisch en toonaangevend museum. We gaan Jochem nog heel veel succes wensen en wellicht gaan vele Helmonders hem nog eens tegenkomen, als ze een bezoek aan het Textielmuseum brengen.

Tekst en foto’s, Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Dit is Helmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont en een trotse militair Veteraan.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Gert H.M. Bouten Reply

    Dank voor deze fraaie fotocollage vol sfeerimpressies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.