John de Bever tijdens 11-11-bal

Op zaterdag 12 november start Carnavalsvereniging De Kluppels het nieuwe carnavalsseizoen met een optreden van John de Bever. Er is geen traditionele prinsbekendmaking dit jaar maar een groot feest met als motto ‘We pakken uit’.

Omdat er vorig seizoen nogal wat problemen waren vanwege corona blijft de dorstlustige hoogheid Prins Patrick nog een jaar aan. In de hoftempel de Geseldonk is dit jaar dus geen prinsbekendmaking maar wel een groot feest met John de Bever. Een nog geheime dj, coverband NOAH en de kapel de Durbloazers verzorgen de muziek op deze avond.

Entree is gratis

Avond begint om 20.30 uur.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *