Jolique Kidswear opent in winkelcentrum Brouwhorst

Na het vertrek van Jan Philippart zijn kinderschoenenwinkel is er alweer een nieuwe zaak die zich in dat pand vestigt. Een kinderschoenen-kleding-babykleding en mode-accessoireswinkel. De dames die de winkel gaan runnen stellen zich even voor.

“Voor diegene die ons nog niet kent, wij zijn Jolanda en Angelique en we zijn al 46 jaar zussen van elkaar. We hebben allebei een gezin en zijn beide woonachtig in Brouwhuis”, vertellen de nieuwe eigenaresses. Jolanda is altijd financieel administratief medewerkster geweest en Angelique heeft de afgelopen 5 jaar bij Toverland gewerkt.  “Deze zomer kwam het idee, wat bij Jolanda al heel lang een droom was, om een eigen winkel te beginnen. We hebben er veel over gesproken wat de mogelijkheden waren en wat we wilden, de ideeën vlogen over de tafel en het enthousiasme werd groter en groter. Een pand regelen had nog even wat voeten in de aarde, maar het is gelukt en zo is onze eigen kinderkleding en kinderschoenenwinkel geboren.”

Shoes for Kids

“In winkelcentrum Brouwhorst komen we regelmatig onze boodschappen doen. En ook zijn we vele jaren bij Shoes For Kids de schoenen gaan kopen voor onze kinderen”, leggen de uitbaters uit. Nu gaan zij dus de voormalige winkel van Philippart overnemen. De winkel krijgt een opfrisbeurt en een nieuwe naam namelijk Jolique Kidswear. “Een combinatie van onze beide namen, hoe leuk is dat!”

De zusjes zijn ontzettend trots en hopen de komende jaren vele kinderen aan te mogen kleden met hun collectie. “Er is voor ieder wat wils in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar. Wij hopen vele klanten te mogen ontvangen in onze leuke winkel. Iedereen is van harte welkom!! Wij hopen op 17 februari open te gaan als de coronacrisis het toestaat.”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *