Jongen zwaar gewond na mishandeling in Helmond

In de eenheid Oost-Brabant heeft de jaarwisseling geleid tot een aantal incidenten. “Het was voor ons een drukke nacht, met veel meldingen van overlast, maar gelukkig geen extreme escalaties”, zegt eenheidschef Wilbert Paulissen. Een van de incidenten was een zware mishandeling van een 17-jarige jongen in Helmond.

De jonge Helmonder werd zaterdagochtend rond 05.45 uur in zwaar gewonde toestand aangetroffen op de Barrierlaan in zijn woonplaats. Hij bleek niet aanspreekbaar te zijn en is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn vermoedelijk het gevolg van een geweldsincident en de politie denkt dan ook dat de jongen het slachtoffer is geworden van een zware mishandeling. Rechercheurs doen sporen en – buurtonderzoek. Het onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die dit onderzoek verder kunnen helpen. Heb je iets gezien of gehoord? Of heb je misschien camerabeelden? Bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Vermeld als je belt het registratienummer: 2022000390.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.