Jumbo aan de 2e Haagstraat 18 november weer open

De Jumbo winkel aan de 2e Haagstraat 42 in Helmond krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 17 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 18 november kunnen inwoners van Helmond en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbowinkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (geldig tot en met zondag 22 november). Filiaalmanager Rico Verbeek vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.100 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo maken Jumbo medewerkers ter plekke verse pizza’s klaar om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Er is extra aandacht in de winkel voor vegetarische, veganistische en halal producten. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa’s rekenen zij vervolgens in een handomdraai af bij een caissière. Ieder weekend is er een weekendbloemist bij de kassa’s te vinden, waar klanten zelf hun bosje bloemen kunnen samenstellen en laten binden.

HEMA-assortiment

In de nieuwe Jumbo winkel kunnen klanten ook terecht voor een deel van het HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbocollega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbowinkel in Helmond verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Team DitisHelmond Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *