Op een overvol Kasteelplein in Helmond werd zaterdagmiddag 6 januari bekendgemaakt dat Jurgen Streppel (54) de Keiebijters dit jaar voorgaat als Prins Briek LI.

Deze kersverse Prins Briek LI, de eenenvijftigste, der Keiebijters heeft een groot hart voor Helmond. In 1990 begon  Jurgen Streppel zijn profcarrière als speler van Helmond Sport, waar hij, na zijn carrière als profspeler, van 2008 tot en met 2011 hoofdtrainer was. Al enige tijd vertegenwoordigt hij de belangen van Helmond Sport als technisch directeur.

Jurgen is getrouwd met Nicole en heeft een zoon en een dochter, Luca en Gia. Na zijn installatie liet hij weten blij te zijn dat zijn familie en vrienden aanwezig waren. En vooral zijn ouders, die helemaal uit Apeldoorn waren gekomen. Briek LI vertelde dat het motto voor het Helmondse carnaval en de Carnavalsoptocht ‘Mizunalle..!!’ wel heel goed bij hem past. Hij sloot zijn speech als kersverse prins af met de woorden: “Laten we er mizunalle een prachtig carnaval van maken in Keiestad.”

Lees ook: Bekendmaking Prins Briek LI op 6 januari 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *